MP-HUOLTO Jarkko Honkanen / Tuotteet

TUOTTEETTOTALTEK-VAIMENNIN Jäärata-, Road Racing, Motocross ja Supermotopyöriin

Takaiskunvaimennin, jossa on puristuspuolen hitaan ja nopean liikkeen säätö, vetovaimennuksen säätö sekä pituussäätö.


Totaltek-vaimennin on syntynyt Totaltekin ja MP-Huolto Jarkko Honkasen yhteistyöstä. Vaimentimet kootaan Suomessa Tractive Suspensionin valmistamista osista ja niiden jäärata-, road racing-, motocross, ja supermotopyöriin sovittamisesta ja säätöjen testaamisesta vastaa MP-Huolto Jarkko Honkanen.
  Kaikissa Totaltek mp-vaimentimissa on sekä hitaan että nopean liikkeen puristuspuolen vaimennuksen säätönupit ja vetovaimennuksen säätönuppi. Lisäksi jäärata- rr,- ja supermotovaimentimissa on pituussäätö. Vaimennin on saatavana myös hydraulisella jousen esijännityksen säädöllä.
  Jokaisessa iskunvaimentimessa on oma sarjanumero, jonka avulla voimme myöhemmin jäljittää täsmälleen mistä vaimentimesta on kyse, kun huollamme tai säädämme sitä. Numerosarja kertoo myös vaimentimen valmistuskuukauden.
  Totaltek moottoripyörien vaimentimia testataan jatkuvasti lukuisien testikuljettajien sekä dynamometritestien avulla. Halutessasi voimme muuttaa vaimentimeesi aina sillä hetkellä olevan uusimman säädön. Huollon yhteydessä säädön muuttaminen on lisäksi edullinen.

Totaltek moottoripyörien vaimentimet myy, huoltaa ja säätää MP-Huolto Jarkko Honkanen.

Totaltek jääratavaimennin oli heti ensimmäisellä kaudella vuonna 2013 menestys. Sillä ajettiin mm. Suomen mestaruus, kaksi muuta SM-mitalia ja joukkue SM-hopeaa. Kiitos menestyksestä kuuluu Kari Vehniäiselle, Pasi Pulliaiselle, Ville Jauhiaiselle, Juho-Antti Johanssonille... jotka ovat olleet mukana myös kehitys- ja testaustyössä.

TotaltekMUUTOSSARJA

Talven 2013–2014 aikana saatiin valmiiksi rakennussarja, jolla voi muuttaa takaiskarin jääratakäyttöön. Sarjalla voi muuttaa crossi-iskunvaimentimen jäärataiskariksi. Tällä on saatu pois tietyt vakioiskareita vaivaavat ongelmat. Seurauksena vakaampi käyttäytyminen ja parempi pito. Kiitos testityöstä Herman Kenkkilälle, Jussi Johanssonille ja Kari Vehniäiselle!Rakennussarjalla jääratakäyttöön muutettu vaimennin.


VARAOSAT ja TARVIKKEET

Totaltek, Öhlins, Bitubo jousitustuotteet
Duellsin ja Stormin tuotteet

JB Media