MP-HUOLTO JARKKO HONKANEN

iskunvaimentimien erikoisosaamista kaikkiin olosuhteisiin!

 

Vuosien kokemus iskunvaimennintyöstä. Iskunvaimentimien tutkimus- ja säätötyöstä tiedonkeruuta ja dynamometriä käyttäen, sekä radalla, on tuonut meille vahvan kokemus- ja tietopohjan vaativiinkin iskunvaimennukseen liittyviin töihin. Tietenkin juuri sinulle sopivien iskunvaimentimien säätämiseen, muuttamiseen ja myyntiin.

ISKUNVAIMENTIMET

MYYNTI

Meiltä löydät juuri sinulle sopivat iskunvaimentimet kaikkiin kaksipyöräisiin, sekä moottorikelkkoihin. Yksittäiset iskunvaimentimet sekä alustakokonaisuudet – vakiona tai räätälöidysti säädettynä.

Moottorikelkkoihin: Totaltek.

Mootoripyöriin: Totaltek, Traktive, Touratech, Bitubo, Öhlins.

HUOLTO

Huollamme lähes kaikkien merkkien iskunvaimentimia: sekä perushuoltoja että vaativampia huolto- ja korjaustöitä. Vuosien kokemus ja laaja tieto sekä osavalikoima mahdollistavat joustavan palvelun.

 

SÄÄTÖTYÖT

 Säädämme vuosien kokemuksella iskunvaimennuksen juuri sinulle sopivaksi. Meillä on käytössämme vuosien tietotaito ja kokemus, sekä täsmälliset tutkimustulokset ja säätötiedot mm. tiedonkeruuta ja dynamometritestausta käyttäen jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Olemme rakentaneet mm. menestyneitä jäärata- ja road racing-, sekä katupyörien alustakokonaisuuksia. Teemme jatkuvasti aktiivista kehitys- testaus- ja tutkimustyötä jotta pysymme jatkuvasti mukana asiakkaiden tarpeissa.

RACING SERVICE

Tarvittaessa voit tilata meiltä Racing Servicen kilpailupaikalle tai ratapäiville. Kilpakuljettaja tai kilpatiimi voi vuokrata vaimentimet tai täyden alustapalvelun, joko yksittäiseen kilpailuun tai koko kaudeksi.

Kysy lisää Jarkolta!

MOOTTORIPYÖRIEN HUOLTO

KATUMOOTTORIPYÖRIEN HUOLTOTYÖT

Teemme nopeasti katumoottoripyörien perushuollot – sekä kevät että syyshuollot ja tavalliset öljynvaihdot.

VAATIVAT 1-SYLINTERISTEN MOOTTORIEN HUOLTOTYÖT

Yksisylinteristen moottoripyörien moottoriremontit, sekä mm. kiertokangen vaihdot ja kampiakselin inertian muutokset.

MOOTTORIPYÖRIEN RENKAAT

Meiltä saat kätevästi kaikki katumoottoripyörien renkaat, sekä maastomoottoripyörien renkaat – kilpailukykyiseen hintaan, joko alle vaihdettuna, vanteelle pujotettuna tai vain renkaan paketissa. Edustamamme merkit ovat Bridgestone, Dunlop, Mezeler, Pirelli, Michelin

VAATIVAT HITSAUSTYÖT

Teemme ammattitaidolla ja kokemuksella korjaushitsauksia kaikille hitsattaville metalleille.

YHTEYSTIEDOT

MP-Huolto
Jarkko Honkanen
Ratakatu 31, 76100 PIEKSÄMÄKI
p. 040 7607997
jarkko.honkanen@mphuolto.fi
sähköposti